Firma "Arhimonn" doo iz Novog Sada je registrovana za projektovanje i poseban akcenat u svom radu stavlja na izradu medicinsko-tehnoloških projekata svih vrsta zdravstvenih objekata i specijalnosti, kao i na potpunu usklađenost medinske tehnologije i funkcionalne arhitekture.

Timski rad koji podrazumeva spregu iskustva u projektovanju medicinske tehnologije i projektovanju programski orijentisane arhitekture, neprestano se unapređuje sa aktuelnim evropskim i svetskim standardima, trendovima i dostignućima iz ovih oblasti – kao i njihovom adekvatnom primenom u našoj zemlji.

Projektantski rad zasniva se na širokom sagledavanju ukupne problematike realizacije objekata, od programskog, preko idejnog rešenja – do finalnih detalja i opremanja objekata.

Specifičnosti svakog pojedinačnog objekta, kako sa aspekta njegove tehnologije, funkcije ili estetike, ravnopravno se razmatraju i sa finansijskog aspekta prilikom izbora najoptimalnijeg projektantskog rešenja. Uštede koje se ostvaraju prilikom racionalizacije medicinsko-tehnološkog projekta višestruko premašuju cenu izrade projektno-tehničke dokumentacije, što je posebno od značaja za velike i zdravstvene objekte.

Arhimonn doo posebnu pažnju poklanja i metodama izvođenja planiranih objekata, pri čemu se projektantska rešenja kako eksterijera – tako i enterijera oblikuju i usklađuju sa optimalnim modelom izvođenja radova. Pravilan odnos projektantskih rešenja enterijerske obrade, medicinsko-tehnološkog opremanja i građevinske forme objekta donose pozitivan finansijski bilans. Pravilna primena i racionalan izbor planiranih građevinskih materijala i elemenata, kao i kvalitetan izbor predviđene funkcionalne medicinske i nemedicinske opreme objekta, značajno doprinese dugotrajnoj eksploataciji objekta.

Projektovani i izvedeni zdravstveni objekti projektantskog tima "Arhimonn" doo poseduju i estetske i funkcionalne vrednosti i doprinose ostvarenju zapaženo pozitivne i primerne projektantsko-tehnološke prakse.